29 Ιουνίου 2020
Η 43η Ακαδημαϊκή χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Η 43η Ακαδημαϊκή χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Μια ακόμη Ακαδημαϊκή χρονιά, η 43η, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρ' όλες τις δυσκολίες που μας επιφύλαξε και απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια σε Όλους!

Με τις τελικές παρουσιάσεις των φοιτητών ολοκληρώθηκε και τυπικά η τρέχουσα Ακαδημαϊκή χρονιά και στα τρία Κολλέγια ICBS, στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στη Λάρισα. Παρ' όλες τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, οι φοιτητές κατάφεραν να ολοκληρώσουν έγκαιρα και με επιτυχία τις απαιτούμενες εργασίες, τις εξετάσεις και τις παρουσιάσεις τους και ετοιμάζονται ήδη για το επόμενο βήμα τους. Για τους τελειόφοιτους αυτό θα είναι μια νέα αρχή στη ζωή και στην καριέρα τους και για όλους τους υπόλοιπους, η προετοιμασία για τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά. Προηγείται φυσικά η περίοδος των διακοπών! 

Η πρωτόγνωρη κρίση που βιώσαμε όλοι, μας επηρέασε, αλλά δεν μας απέτρεψε από το Στόχο. Όλοι μαζί - Φοιτητές, Καθηγητές και Στελέχη - κινηθήκαμε γρήγορα, δείξαμε ευελιξία, προσαρμοστικότητα, υπομονή και σύνεση και τα καταφέραμε. Η ONLINE διαδικασία μέσα από το elearning.icbs.gr κύλησε ομαλά. Οι "τάξεις" γέμισαν και κανένα μάθημα δεν χάθηκε. Η Γνώση συνέχισε απρόσκοπτα τη ροή της και μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε μια ακόμη Ακαδημαϊκή χρονιά με απόλυτη επιτυχία!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΘΗΣΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο