Αθήνα

Το ICBS Athens International College στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου. Το κτίριο διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άρτια και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που προσφέρει το ICBS στους σπουδαστές του.

Η Βιβλιοθήκη του ICBS Athens περιλαμβάνει πολυάριθμους Ελληνικούς τίτλους βιβλίων, καθώς και ξενόγλωσσους, σε τομείς όπως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Τουριστικό Μάνατζμεντ, στο Μάρκετινγκ, στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική επιστήμη, στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις, στα Logistics, κ. ά. , όπως επίσης και πληθώρα Ελληνικών και διεθνών περιοδικών εκδόσεων. Διατηρεί αρχείο έως και σήμερα με τις διπλωματικές εργασίες και τα project όλων των αποφοίτων του ICBS. Παρέχει σταθμούς εργασίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο και εκτυπωτικά μηχανήματα. Έχει άμεση πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου Winchester.

Η μακροχρόνια συνεργασία του ICBS Athens International College με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και το υψηλού επιπέδου διδακτικό προσωπικό, που είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη, είναι το τρίπτυχο που κατατάσσει το ICBS στα κορυφαία Business College της Ελλάδας. Η αναγνώρισή του από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας και η αναγνωρισιμότητά του από τον επιχειρησιακό κόσμο της χώρας μας, αποτελούν στοιχεία της επιβράβευσής του.

Εγγραφείτε στο