11 Μαρτίου 2020
Μένουμε Σπίτι

Μένουμε Σπίτι


ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

… γιατί αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας πρέπει να την περάσουμε με επιτυχία και γιατί θεωρούμε πως είναι υποχρέωση και καθήκον μας να προστατέψουμε – πάνω από όλα – εσάς τους φοιτητές μας και τις οικογένειές σας, τους συνεργάτες μας, τους καθηγητές και το προσωπικό.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης ακολουθήσαμε από την πρώτη στιγμή τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Προχωρήσαμε στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των Εκπαιδευτικών δομών μας, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, ενώ πραγματοποιήσαμε άμεσα απολύμανση όλων των χώρων.

Παράλληλα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα ώστε να διασφαλίσουμε πως το Ακαδημαϊκό έτος δεν θα επεκταθεί. Το ICBS eLearning Platform είναι προ των πυλών και θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις. Σε περίπτωση που η αναστολή της λειτουργίας των Εκπαιδευτικών δομών συνεχιστεί οι ώρες των μαθημάτων θα αναπληρωθούν με νεότερο πρόγραμμα που θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα. 

Ας ακολουθήσουμε με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών, παραμένοντας στα σπίτια μας και ας μετατρέψουμε αυτή την πρωτόγνωρη παγκόσμια απειλή σε μια Ευκαιρία, για περισσότερη Γνώση. Τα βιβλία, της Σχολής, αλλά και τα εξωσχολικά, και όσα προσφέρουν ήταν και θα είναι πάντα ένας από τους καλύτερους μας φίλους.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια ενημέρωσης του ICBS και εμείς θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα για κάθε νεότερη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο