10 Απριλίου 2020
Μένουμε Σπίτι...κι άλλο

Μένουμε Σπίτι...κι άλλο

Με σημερινή ανακοίνωση των αρμοδίων Υπουργείων ​παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας όλων των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ​της χώρας ​έως τις 10/5​ και εμείς συνεχίζουμε να #menoumespiti, αλλά ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να μαθαίνουμε ONLINE.

Έχοντας θέσει ως κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια των φοιτητών, των καθηγητών και του προσωπικού μας στηρίζουμε το #menoumespiti και παραμένουμε "ανοιχτοί" εξ' αποστάσεως, συνεχίζοντας να λειτουργούμε μέσα από την διαδικτυακή μας πλατφόρμα.

​Το ICBS μετακινεί όλη την εκπαιδευτική διαδικασία στο elearning.icbs.gr και συνεχίζει να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να διευκολύνει τη μάθηση των φοιτητών από απόσταση, χωρίς διακοπή. Φυσικά, μόλις το επιτρέψουν οι εξελίξεις, θα ξαναρχίσουμε τα μαθήματα στις αίθουσες.

Όλη η ομάδα του ICBS παρακολουθούμε στενά την πορεία της κατάστασης και - με βάση τις οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (EODY) και τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας - ακολουθούμε όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και υλοποιούμε τις ενέργειες που απαιτούνται για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της κοινότητας του ICBS.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές οφείλουμε να πορευτούμε με υπομονή, σύνεση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Ας ακολουθήσουμε με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών, παραμένοντας στα σπίτια μας και ας μετατρέψουμε αυτή την πρωτόγνωρη παγκόσμια Απειλή σε μια Ευκαιρία, για περισσότερη Γνώση.

Μείνετε σπίτι, μείνετε υγιείς και συνεχίστε να μαθαίνετε.

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο