Θεσσαλονίκη

Σε απόσταση 10 km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου βρίσκουμε το ιδιόκτητο campus του Επιχειρησιακού Κολλεγίου ICBS το οποίο αναπτύσσεται σε έκταση 14.000 τ.μ. και είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να ενισχύει την προσπάθεια των σπουδαστών και των διδασκόντων στην επίτευξη άριστων εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει:
Αίθουσες διδασκαλίας με οπτικοακουστικά μέσα και Διαδραστικούς προβολείς, Συνεδριακό κέντρο 240 θέσεων, Σύγχρονο Εργαστήριο Υπολογιστών, Βιβλιοθήκη - Αναγνωστήριο, Γραφεία Διοίκησης, Γραφεία Καθηγητών, Αίθουσες Συσκέψεων και Συζητήσεων, Γραφεία Γραμματείας, Γραφείο Εξυπηρέτησης Αποφοίτων, Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Συνεδριακό Κέντρο

Συνεδριακό Κέντρο

Σ' ένα μοντέρνο κτίριο στεγάζεται το Συνεδριακό κέντρο, χωρητικότητας 240 συνέδρων, η χρήση του οποίου, κατά βάση είναι αποκλειστικό προνόμιο των φοιτητών του ICBS και σε ειδικές περιπτώσεις παρέχεται η δυνατότητα σε κοινωνικούς φορείς να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους.

Το Συνεδριακό κέντρο διαθέτει τον εξής εξοπλισμό:

  • 240 έδρανα αμφιθεατρικής διάταξης
  • Προεδρείο 6 θέσεων, με 3 μικρόφωνα
  • Μικροφωνική πρόσβαση για κάθε σύνεδρο (88 μικρόφωνα)
  • Γιγαντοοθόνη 12 τ.μ.
  • Φωτισμό τηλεοπτικής λήψης
  • Δυνατότητα προβολής μέσω Visualizer, DVD, T.V., Computer
  • Ασύρματοι δέκτες ακουστικών για ταυτόχρονη διερμηνεία σε 2 γλώσσες

Βιβλιοθήκη-Υπολογιστές-Αίθουσες

Η Βιβλιοθήκη ICBS είναι μια σύγχρονη Ιδιωτική Ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη, λειτουργεί από το 1990 και στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κολεγίου στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου. Περιλαμβάνει πολυάριθμους Ελληνικούς τίτλους βιβλίων, καθώς και ξενόγλωσσους, σε τομείς όπως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Τουριστικό Μάνατζμεντ, στο Μάρκετινγκ, στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική επιστήμη, στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις, στα Logistics, κ. ά. Είναι συνδρομητής σε μια πληθώρα Ελληνικών και διεθνών περιοδικών εκδόσεων.
Διατηρεί αρχείο έως και σήμερα με τις διπλωματικές εργασίες και τα project όλων των αποφοίτων ICBS.
Προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες βιβλιοθήκης με το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημά της και τον Ηλεκτρονικό της κατάλογο (web interface).
Παρέχει σταθμούς εργασίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο και εκτυπωτικά μηχανήματα.Έχει άμεση πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου Winchester.Διαρκώς ανανεώνει κι εμπλουτίζει τη συλλογή της με πρόσκτηση έντυπου και μη υλικού διατηρώντας μία από τις πλουσιότερες και πιο ενημερωμένες συλλογές στο είδος της στην Ελλάδα.

Το δίκτυο υπολογιστών του ICBS Business College Θεσσαλονίκης έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα για να συνάδει με τις απαιτήσεις των μεγάλων εταιρειών, με πρόσβαση υψηλής ταχύτητας τόσο στους εσωτερικούς διακομιστές όσο και στο Διαδίκτυο. Το εργαστήριο υπολογιστών 35 θέσεων είναι προσβάσιμο υπό την καθοδήγηση ή / και επίβλεψη ενός έμπειρου μέλους του προσωπικού, ενώ το εργαστήριο 12 θέσεων εργασίας χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, βρίσκεται δίπλα στη βιβλιοθήκη και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους φοιτητές για δική τους χρήση.

Βιβλιοθήκη-Υπολογιστές-Αίθουσες
Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Το ICBS διαθέτει κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 875 θέσεων το οποίο είναι πλήρως κλιματιζόμενο και παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα σε καθημερινή βάση να αξιοποιούν τον ελεύθερό τους χρόνο, αθλούμενοι.

Γήπεδο τένις με νυχτερινό φωτισμό
Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ με ειδικό ταρτάν και νυχτερινό φωτισμό
Ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 με ειδικό χορτοτάπητα και νυχτερινό φωτισμό
4 σύγχρονα αποδυτήρια αθλητών
Αίθουσα βαρών
Πλήρες οπτικοακουστικό σύστημα
Καφετερία 400 θέσεων

Εγγραφείτε στο